אחרי שקיבלתי מכשיר וופל בלגי מהחבר היקר, והכנתי אינספור וופלים ואינספור מתכונים, הנה המנצח!
רגע לפני, אתם מוזמנים לאתר החדש שלי, דומה מאוד לבלוג הזה, אבל נוח יותר(:
https://www.tofufit.com/
לבערך 6 וופלים -בערך 6 חתיכות..3 פעמים מכינים-:
1 ורבע כוס קמח (אני משתמשת בכוסמין)
2 כפיות אבקת אפייה
קצת מלח
2 כפות גדושות סוכר חום
2 כפות שמן קנולה\קוקוס\זרעי ענבים או כל שמן אחר
1ורבע כוס נוזלים (או מים או חלב כלשהו או מיץ תפוזים. אני בדר"כ משתמשת בחלב קוקוס)
1 כפית תמצית וניל
מחממים את המכשיר, משמנים ומכינים כרגיל.
ברגע שהנורה שמראה שהמכשיר חם מספיק נכניס את הבלילה, וכשהיא שוב תידלק הוופלים מוכנים!
נעזר קצת במזלג כדי להוציא את הוופלים בעדינות...
הם יוצאים אווריריים ומעולים.
מייפל, ריבה, שוקולד מומס..
הכל הולך.
מומלץ מומלץ מומלץ!
21 תגובות:
תודה שרית
הוספתי למתכון הבסיסי תפוח סמיט וזרעי חמניה. אפשר לדעתי להוסיף במקומם דברים אחרים שאוהבים
שבת שלום
רעיון טוב! ככה גם משפרים אל הערך התזונתי שלהם!
אני הכנתי עם קמח מלא וגם יצא פצצה!
ניתן לשמור במקרר ולחמם למחרת...?
לא אמורה להיות בעיה, זה רק יהיה טיפה יותר קשה
אפשר להשתמש בסוכר לבן?
בטח! סוכר לבן זהה מבחינת סוכר חום לכמויות ולהכל בעצם. בהצלחה!
האם אפשר קמח שקדים או/ו קוקוס לנמנעים מגלוטן ועמילן ?
מהניסיון שלי עם קמח קוקוס הוא סופח נוזלים, ולכן אני מהססת (הבלילה תהיה מאוד קשיחה) האם קמח קונדיטור לא מתאים? יש בו עמילן?
מעולם לא ניסיתי קמח שקדים,אבל אני חוששת שהוא עובד כמו קוקוס מבחינת ספיחת הנוזלים.
אם יצא לך טוב, אשמח אם תעדכני אותי.
בהצלחה!
מהניסיון שלי עם קמח קוקוס הוא סופח נוזלים, ולכן אני מהססת (הבלילה תהיה מאוד קשיחה) האם קמח קונדיטור לא מתאים? יש בו עמילן?
מעולם לא ניסיתי קמח שקדים,אבל אני חוששת שהוא עובד כמו קוקוס מבחינת ספיחת הנוזלים.
אם יצא לך טוב, אשמח אם תעדכני אותי.
בהצלחה!
תודה. אעדכן בשמחה.
תודה! יצא מעולה!
אימצתי בחום!
משתמשת באופן קבוע.
מתכון מעולה.
האם ניתן להמיר את הסוכר לסילאן?
אפשר להמיר את התמצית וניל במשהו אחר ?
יצא מעולההה 🤗
אפשר להקפיא?
כן, אפשר בסוכר וניל אותן הכמויות
וואו, מדהים!!
ניסיתי פעם ראשונה מתכון עם שמרים שלא צלח!😡 אבל זה? כבר ליגה אחרת! תודה רבה רבה! (:
הוספתי טיפה קורנפלור, הוסיף להם טיפה גמישות למרקם יותר יציב
אם אני רוצה להוסיף בננות לבלילה במה היית ממירה אותן? מה מבחינת הכמויות? ואולי ללא המרה?
הוסף רשומת תגובה