יום שבת, 9 במאי 2015

אנטיפסטי



שלום שלום!
פוסט צבעוני של אנטיפסטי מעולה, שנותן השראה(:

שום רק הוא לא חובה, רק רעיון

אפשר להוסיף תפוחי אדמה, אבל זמן האפייה שלהם ארוך בהרבה משאר הירקות, אז אני מבשלת אותם בנפרד



ובנוסף, סיימתי את ההשלמה לקצונה, ואני עכשיו עם דרגות וכל הבלאגן..(:







ולאנטיפסטי..
1 ברוקולי מפורק לפרחים (אין צורך לבשל)
1-2 סלסלת פטריות (אנחנו מקלפים את הפטריות אצלנו בבית. מורידים את הרגל ופשוט מקלפים מבפנים החוצה. ככה הן נקיות ונעימות:)
1 חבילת אספרגוס (גם פה אין צורך לבשל)
3 עגבניות פרוסות
3 גזרים קלופים וחתוכים לרצועות
2 בצלים קלופים ופרוסים לפרוסות
1 ראש שום מחולק לשיני שום (קלופות)



לרוטב
3 כפות שמן זית
1 כף סויה
1 כף סילאן
2 כפיות מלח (או לפי הטעם)
תבלינים לפי הטעם (אני השתמשתי בפפריקה, כמון, תבלין לתפוחי אדמה וזעתר)



נסדר את הירקות בתבנית על נייר אפייה.
נזגג את הרוטב על הירקות.
נכניס לתנור ב200 מעלות לבערך חצי שעה (צריך לפקוח עין על הירקות. בעקרון לכולם יש את אותו זמן הכנה, אבל חשוב לבדוק שאף אחד לא נשרף)










בתאבון!

ספרו לי על ווריאציות שונות של אנטיפסטי(:


אין תגובות: