יום ראשון, 25 במאי 2014

סושי אינסייד אאוט


פוסט קצרצר על סושי שהכנתי.
פעם ראשונה שהכנתי אינסייד אווט.
היה קצת מאתגר אבל שווה את זה!



את המתכון הבסיסי אפשר למצוא בפוסט ישן שכתבתי על סושי.
הטריק המרכזי בהכנת אינסייד אאוט הוא כיסוי המחצלת בניילונית.
הניילונית מונעת מהאורז להדבק למחצלת, ומקלה על השימוש.

מתחילים כרגיל, מכסים את האצה באורז.
ההבדל היחיד הוא שלפני ששמים את הירקות, הופכים את האצה, ככה שהאורז נוגע במחצלת (ולא האצה, כמו בסושי המסורתי).
מכאן ממשיכים כרגיל.
אני מילאתי בטופו מטוגן, גזר מטוגן ואספרגוס מאודה.
היה טעים!





תגובה 1:

picrest- מתכונים ומסעדות אמר/ה...

שלום שיר,
נשמח לשתף איתך פעולה באתר picrest.co.il -מיזם קולינרי.
אתם מוזמנים להירשם לאתר,לעלות תמונה ותיאור קצר למתכון. בתמורה תקבלו לינק למתכון המלא שלכם בבלוג.
כך תקבלו יותר גולשים בבלוג שלך
אתר Picrest.co.il מאגד בתוכו את המתכונים הטובים ביותר ברשת וכל מה שקשור באוכל..
האתר שלנו מתפקד בדיוק כמו pinterest.com רק שהוא ממוקד לישראל וכמובן לאוכל,מתכונים ומסעדות.
נשמח אם תצטרפי למשפחת picrest
בברכה,
נעמה
http://www.picrest.co.il
https://www.facebook.com/Picrest.co.il