tag:blogger.com,1999:blog-4221901663649686151.post5401638328974015374..comments2023-06-09T05:54:04.356+03:00Comments on TASTY MODE: פיצה ללא גלוטן טבעונית!שירhttp://www.blogger.com/profile/03896496541042075820noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-4221901663649686151.post-57783396092520042052021-04-11T13:02:23.024+03:002021-04-11T13:02:23.024+03:00היי שיר,
מה הכמות שיוצאת? אני מארחת ביום העצמאות כ...היי שיר,<br />מה הכמות שיוצאת? אני מארחת ביום העצמאות כ-20 איש וביניהם 4 עם רגישות לגלוטן. כמובן יהיה עוד לא מעט אוכל על השולחן, אבל צריכה לדעת בכמה להכפיל כמויות..<br />נראה ממש טוב!<br />תודה רבה מראש..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4221901663649686151.post-85444466941311294052019-03-26T16:57:57.568+02:002019-03-26T16:57:57.568+02:00אם יש לי קמח אורז לבן וקוכנפלור האם ניתן להשתמש
דל...אם יש לי קמח אורז לבן וקוכנפלור האם ניתן להשתמש<br />דליתAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/03116654518438643114noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4221901663649686151.post-13035305198260565122017-06-16T17:49:43.788+03:002017-06-16T17:49:43.788+03:00תודה! טוב לשמוע! תודה! טוב לשמוע! שירhttps://www.blogger.com/profile/03896496541042075820noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4221901663649686151.post-13929407940907856552016-06-06T10:34:30.299+03:002016-06-06T10:34:30.299+03:00הי,
הכנתי מקמח קונדיטור ויצא מעולה!!!
הבצק באמת קצ...הי,<br />הכנתי מקמח קונדיטור ויצא מעולה!!!<br />הבצק באמת קצת משחתי אבל זה בסדר כי בגלל השמן הוא לא נדבק וניתן "למרוח" אותו על נייר האפייה בקלות. <br />איזה כיף- פיצה ללא גלוטן, ללא ביצים, מקמח זול, מהירה מאוד וממש טעימה<br /><br />תודה רבה!לילךnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4221901663649686151.post-46727273312998015312016-02-13T20:36:09.388+02:002016-02-13T20:36:09.388+02:00מוזר..בעקרון קמח קונדיטור אמור להיות תחליף מעולה. ...מוזר..בעקרון קמח קונדיטור אמור להיות תחליף מעולה. אבל אולי את משתמשת בסוג אחר משאני מכירה. <br />השמרים אמורים לתת נפח לבצק.<br />את אלרגית לגלוטן? כי אם זהמטעמי בראות הייתי ממליצה שבפעמים הראשונות שאת עובדת עם שמרים תעשי חצי ללא גלוטן חצי כוסמין כדי להבין איך עובדים עם הבצק...<br />אני בעצמי כל פעם מתנסה מחדש עם עניין הללא גלוטן, כל פעם יוצא משהו שונה(:שירhttps://www.blogger.com/profile/03896496541042075820noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4221901663649686151.post-8058812216130857482016-02-13T20:27:19.179+02:002016-02-13T20:27:19.179+02:00היי
אני חדשה בעולם ה"ללא גלוטן"..
הכנתי ...היי<br />אני חדשה בעולם ה"ללא גלוטן"..<br />הכנתי את הפיצה היום עם קמח קונדיטור והבצק יצא כמו משחה :\<br />הוספתי קמח עדשים אדומות וזה לא ממש עזר..<br />בנוסף הבצק בכלל לא תפח לי, <br />תוכלי לפרט קצת יותר לגבי השמרים? אין לי ניסיון גם בתחום הזה :)<br />תודה!רוניnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4221901663649686151.post-26824727213749386942015-12-02T17:32:55.593+02:002015-12-02T17:32:55.593+02:00רבע שקית שמרית בערך.
צריך למיטב זכרוני לחלק ב3 בשב...רבע שקית שמרית בערך.<br />צריך למיטב זכרוני לחלק ב3 בשביל שמרים יבשיםשירhttps://www.blogger.com/profile/03896496541042075820noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4221901663649686151.post-55814963042690791722015-12-02T17:22:03.383+02:002015-12-02T17:22:03.383+02:00מה זה 15 גרם שמרית ?כצה כפיות בשמרים יבשים?מה זה 15 גרם שמרית ?כצה כפיות בשמרים יבשים?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03248639283784662650noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4221901663649686151.post-76297596576407635132014-09-06T19:59:34.225+03:002014-09-06T19:59:34.225+03:00אם זה מטעמי טעם אני אלך עם כוסמין.
אבל ההבדל הוא ל...אם זה מטעמי טעם אני אלך עם כוסמין.<br />אבל ההבדל הוא לא כלכך רציני אז אם יש רגישות/אלרגיה לגלוטן אז חומוס יהיה יותר ממספיק.<br />בתאבון!שירhttps://www.blogger.com/profile/03896496541042075820noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4221901663649686151.post-32832541141565326452014-09-06T17:59:31.623+03:002014-09-06T17:59:31.623+03:00אז מה יותר מומלץ? קמח כוסמין או קמח חומוס?אז מה יותר מומלץ? קמח כוסמין או קמח חומוס?דנה פרנקnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4221901663649686151.post-30200278571898346782014-09-06T16:21:50.770+03:002014-09-06T16:21:50.770+03:00הכנתי את הפיצה בפסח בפעם הראשונה אז בזמנו טעמתי או...הכנתי את הפיצה בפסח בפעם הראשונה אז בזמנו טעמתי אותה עם קמח חומוס.<br />הכנתי גם עם קמח כוסמין.<br />הטעם של החומוס לא מורגש כמעט.<br />לפני האפייה יש קצת ריח מהקמח אבל אחרי האפייה זה כבר לא מורגש.<br />ועם רוטב טוב ותוספות זה יהיה טעים כמו פיצה רגילה.<br />מבטיחה!<br />תחזרי לעדכן?שירhttps://www.blogger.com/profile/03896496541042075820noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4221901663649686151.post-58318864686226559342014-09-06T16:21:48.745+03:002014-09-06T16:21:48.745+03:00הכנתי את הפיצה בפסח בפעם הראשונה אז בזמנו טעמתי או...הכנתי את הפיצה בפסח בפעם הראשונה אז בזמנו טעמתי אותה עם קמח חומוס.<br />הכנתי גם עם קמח כוסמין.<br />הטעם של החומוס לא מורגש כמעט.<br />לפני האפייה יש קצת ריח מהקמח אבל אחרי האפייה זה כבר לא מורגש.<br />ועם רוטב טוב ותוספות זה יהיה טעים כמו פיצה רגילה.<br />מבטיחה!<br />תחזרי לעדכן?שירhttps://www.blogger.com/profile/03896496541042075820noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4221901663649686151.post-26898856440154749642014-09-06T16:13:47.897+03:002014-09-06T16:13:47.897+03:00שלום :)
אני בחיפושים אחר מתכון לפיצה ללא גלוטן כבר...שלום :)<br />אני בחיפושים אחר מתכון לפיצה ללא גלוטן כבר ים זמן! וחייבת לציין שהמתכון נראה סוף הדרך אבל שאלה לי אלייך...<br />את השתמשת בקמח חומוס או בקמח אחר? רציתי לדעת אם זה לא נותן טעם יותר מידי מוזר אם השתמשת רק בקמח חומוס..<br />תודה :)דנה פרנקnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4221901663649686151.post-73748134147135141352014-02-14T10:15:12.770+02:002014-02-14T10:15:12.770+02:00חח אם הייתי שמה חריף אחותי הקטנה היתה מעלה אדים..
...חח אם הייתי שמה חריף אחותי הקטנה היתה מעלה אדים..<br />אבל להכין גבינה לבד זה רעיון מצוין.<br />אין לי ככ הרבה זמן כי אני סוגרת בבסיס כל שבת שניה, אבל אולי זה שווה את ההשקעה:-)שירhttps://www.blogger.com/profile/03896496541042075820noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4221901663649686151.post-81862436660281419122014-02-13T18:38:46.883+02:002014-02-13T18:38:46.883+02:00שמתי רוטב עגבניות עם זיתים ופלפל חריף
ומעל הכל חתכ...שמתי רוטב עגבניות עם זיתים ופלפל חריף<br />ומעל הכל חתכתי בצל ופלפל אדום לטבעות ופזרתי מעל ביחד עם גבינה טבעונית שגרדתי עם פומפיה :)<br />אפילו הלא צליאקים אוכלי הבשר אהבו :)<br /><br />פעם הבאה אני אנסה לעשות גבינה טבעונית נמסה לבד ולהוסיף נראה לי שזה עוד יותר יישתפרAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4221901663649686151.post-38613544142600241202014-02-12T13:23:09.688+02:002014-02-12T13:23:09.688+02:00שמחה מאוד לשמוע!
איזה תוספות?
חיפשתי לגוון אשמח לר...שמחה מאוד לשמוע!<br />איזה תוספות?<br />חיפשתי לגוון אשמח לרעיונות:-)שירhttps://www.blogger.com/profile/03896496541042075820noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4221901663649686151.post-61614385049239302112014-02-12T12:54:07.622+02:002014-02-12T12:54:07.622+02:00שיר תודה!!
אתמול הכנתי פיצה לפי המתכון שלך אומנם ע...שיר תודה!!<br />אתמול הכנתי פיצה לפי המתכון שלך אומנם עם קצת שינויים בתוספות ויצא מעולה!!!<br />אחרי שנה פלוס שלא אכלתי פיצה..בהחלט מתכון פשוט ומוצלח :)<br />תודה תודה תודה!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4221901663649686151.post-32696598033618257842014-02-10T17:38:26.361+02:002014-02-10T17:38:26.361+02:00חתול חצוווף.
אוכל הכככל.
אבל אני מסמפטת אותו לפעמי...חתול חצוווף.<br />אוכל הכככל.<br />אבל אני מסמפטת אותו לפעמים :-)שירhttps://www.blogger.com/profile/03896496541042075820noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4221901663649686151.post-76597707609197609172014-02-08T11:24:57.186+02:002014-02-08T11:24:57.186+02:00איזה חתול!איזה חתול!Ramon Snirhttps://www.blogger.com/profile/17688235325789074734noreply@blogger.com